Q.S./ACN | Actualitzat el 24/08/2011 a les 14:14h

Batussa entre un banyista, socorristes i mossos

Persecució a les platges de Sitges amb robatori de barca i cops de rem a la policia inclosos

La platja de la Fragata de Sitges, Garraf, va viure diumenge una autèntica escena de pel·lícula de sèrie B, que va acabar amb la detenció per part dels Mossos de David A.R, de 26 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de desobediència i resistència als agents de l'autoritat, amenaces, danys i furts.

El detingut s'estava banyant acompanyat d'un gos, quan un socorrista va avisar al jove que l'animal no es podia banyar. + però el detingut va ser cas omís de les indicacions. El socorrista el va alertar de nou i el jove va reaccionar amb amenaces i agressions. A més, segons fonts policials, va trencar uns sacs de sorra que estaven preparats pels focs artificials de la Festa Major.

Superat per l'escomesa del malfactor, el socorrista va avisar als Mossos d'Esquadra que, un cop al lloc del fets, van comprovar que el jove veí de Cubelles s'havia endinsat a l'interior del mar. Tot seguit, un dels socorristes es va adreçar amb la moto aquàtica fins a la seva alçada, però el jove va reaccionar violentament i va intentar tirar la moto, segons han constatat fonts policials.

Persecució aquàtica

El detingut va continuar nedant fins que va poder pujar en un veler i va sostreure una embarcació pneumàtica. Acte seguit, va engegar el motor i es va dirigir cap a Vilanova i la Geltrú. Els socorristes el van seguir amb la moto aquàtica per evitar la seva fugida i que impactés amb altres embarcacions d'esbarjo que hi havia a la zona com ara patins d'aigua i taules de windsurf.

Segons informen fonts policials, durant la persecució, el fugitiu va intentar agredir diverses vegades amb un rem als socorristes i els llençava tot tipus d'objectes. Finalment, el motor de l'embarcació es va aturar i això va permetre que els Mossos d'Esquadra poguessin dirigir el detingut fins a la platja. Un cop allà, el jove va continuar amb el seu comportament violent i amenaçador i va intentar evitar la seva detenció clavant cops de puny i de peu, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els agents van detenir David A.R per desobediència i resistència als agents de l'autoritat, amenaces, danys i furts i, durant el trasllat a les dependències policials, va continuar donant cops a les portes i a la mampara de protecció del vehicle policial. Els agents han informat que a l'interior de les dependències policials va insultar, amenaçar i escopir als agents.

El detingut va passar a disposició judicial davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vilanova i la Geltrú i posteriorment va quedar en llibertat amb càrrecs. La Policia Local es va fer càrrec del gos que portava el detingut i el va retornar a la mare del presumpte autor dels fets.

COMENTARIS

+1
-6
"ius sanguinis"
Anònim, 24/08/2011 a les 15:22
Que sigui de "nacionalitat espanyola", avui, no vol dir absolutament res. Cada dia es regalen milers de documents que acrediten la "nacionalitat espanyola" de milers de "nouvinguts". Si encara hi hagués en vigor el "ius sanguinis", natural, just i aclaridor, podríem saber exactament si un individu és espanyol o estranger.
+6
-2
Suposo...
Carles Viñals Casado, 24/08/2011 a les 15:19
...que si a aquest "homo neanderthalensis" li haguessin etzibat un bon xec d'hòsties -l'únic llenguatge que entén- per rebaixar-li els fums, no faltaríen els "indignats" per la brutalitat de la policía -catalana, of course- i a favor dels drets de l'angelet. País...!
+3
-4
gos-flaüta
l´Hospialet, 24/08/2011 a les 15:17
Els espanyols son uns quillus! Segur que aquest era un indignao gos-flaüta de l´ejpanix Revolution
+5
-5
somines
carallot, 24/08/2011 a les 14:49
pobre noi, devia seu un "indignat" que no va tolerar que un animal no podes fer el que feien els altres, miseries humanes, rics i explotadors, en fi per que ens adonem on porta perdre els papers
+4
-3
C.I.
Anònim, 24/08/2011 a les 14:43
què diu, "al·lelat", si ND sempre posa la nacionalitat dels detinguts, si la facilita la policia, és clar.

Per cert, quin pròcer aquest amic teu. Deu tenir un alt C.I., no coeficient d'intel·ligència, com podria semblar inicialment, sinó "coeficiente [h]ispánico"
+5
-7
nacionalitat
Anònim, 24/08/2011 a les 14:33
Avui si que posseu que es espanyol, ah clar, es que no el posseu quanes de fora, nomes, a vegades, ho podem saber pel nom. Sou una colla de pallassos amb respecte dels pallassos que per ho menys son més honestos que vosaltres 1 MM de vegades. Si tan protegiu als nou vinguts delinqüens us els emporteu a casa vostre.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: