Dijous, 25 de agost de 2011 | 16:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

El Govern podria pujar aquest divendres els impostos als més rics

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Salgado: "no hi ha temps" per a un nou impost
El Govern podria pujar aquest divendres els impostos als més rics
24/08/2011 11:37
9Elena Salgado en roda de premsa
La vicepresidenta per a Assumptes Econòmics, Elena Salgado, ha deixat la porta oberta al fet que aquest divendres el Govern aprovi un augment de la pressió fiscal a les grans fortunes, atès que per crear un nou impost que gravi aquestes rendes ha dit que ja no "hi ha temps".
"Per a un impost nou sobre grans fortunes no hi ha temps. Per augmentar la pressió sobre les grans fortunes, permeti'm que esperem fins divendres", va indicar Salgado en declaracions a la cadena SER recollides per Europa Press.

Respecte a si les grans fortunes del país han remès alguna carta al Ministeri d'Economia i Hisenda sol·licitant un increment d'impost, com ha succeït a França o a Estats Units, la ministra va dir no haver rebut gens per escrit, però va assenyalar que, enfront de les crítiques que hi ha hagut sobre la bestreta dels pagaments a compte en l'Impost de Societats, molts grans empresaris han entès la mesura i que havien de contribuir a la reducció del dèficit públic.

"No hem rebut cap carta de cap ric dient que li posem impostos, però si això succeís, i va al programa del candidat socialista a la Presidència del Govern, jo espero que molts entenguin la mesura", va subratllar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1