Dijous, 25 de agost de 2011 | 16:12
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els detinguts per subministrar estramoni ho van donar gratis "per obrir mercat"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dos joves van morir a la 'rave' de Getafe
Els detinguts per subministrar estramoni ho van donar gratis "per obrir mercat"
25/08/2011 13:24
Masia de la Rave de Getafe
Els detinguts per distribuir l'estramoni que va acabar el diumenge amb la vida de dos joves en una festa il·legal a Getafe (Madrid) van fer el beuratge d'aquesta droga a la seva casa i la van facilitar als dos morts, a l'intoxicat greu i a una quarta persona de forma gratuïta, amb l'objectiu d'obrir "mercat".
Així ho ha explicat aquest dijous en roda de premsa el comissari cap de la Policia Nacional de Getafe, Miguel Ángel González Reguero, que també ha detallat que els arrestats eren novençans en la distribució d'aquest tipus de droga i que van utilitzar aquesta festa, a la qual van acudir unes 180 persones, per començar aquesta activitat delictiva.

No obstant això, encara que l'home de 23 anys detingut -conegut amb el sobrenom de 'Cabe'- no tènia antecedents per tràfic de drogues, sí li constaven per maltractaments en l'àmbit domèstic i un trencament de condemna. En canvi, la jove de 19 anys que li acompanyava, i que va resultar també detinguda després de declarar davant la Policia, no tenia antecedents policials.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1