Dijous, 25 de agost de 2011 | 16:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mayor Oreja s'ha fracturat el pòmul esquerre i diversos dits

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Va caure muntant amb bicicleta
Mayor Oreja s'ha fracturat el pòmul esquerre i diversos dits
24/08/2011 13:27
9Jaime Major Orella
EP.- El portaveu del Grup Popular al Parlament Europeu, Jaime Mayor Oreja, haurà de romandre diversos dies a l'hospital ja que sofreix diferents fractures per la caiguda que va sofrir aquest dimarts al migdia muntant amb bicicleta per la muntanya Abanto, en les rodalies de Sant Lorenzo de l'Escorial.
Fonts properes a l'exministre de l'Interior van explicar que la caiguda va ser del costat esquerre del cos i sofreix fractura del pòmul esquerre i té afectada la mandíbula. També s'ha trencat diversos dits d'una mà i té seriosament danyada l'espatlla.

No obstant això, les mateixes fonts van explicar que Mayor Oreja no sofreix dany cerebral i, malgrat el dany en la mandíbula, pot parlar amb normalitat. No obstant això, haurà de romandre encara diversos dies en el centre hospitalari en el qual està ingressat, la Ruber Internacional, ja que l'equip mèdic ha d'avaluar la fractura del pòmul i si hi ha alguna altra fissura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1