Dijous, 25 de agost de 2011 | 16:15
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puig advoca per arribar al dret a decidir unilateralment

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Conseller d'Interior no creu que sigui hi possible negociant amb Madrid
Puig advoca per arribar al dret a decidir unilateralment
25/08/2011 11:29
9felip-puig a catalunya radio
El conseller d'Interior, Felip Puig, ha rebutjat aprofitar la reforma de la Constitució que recolzen PSOE i PP per introduir el dret a decidir, a diferència del PNB, perquè creu això "no vindrà d'una reforma de la Constitució, un ardit legal ni una negociació a Madrid".
"Crec que no hauríem de deixar-nos embolicar amb reformes constitucionals sinó cada vegada més tenir clar que això del dret a decidir no vindrà d'una reforma de la Constitució, un ardit legal ni una negociació a Madrid", ha afirmat Puig, en declaracions a Catalunya Ràdio, de les quals s'entreveu que aposta per actuar de manera unilateral.

El conseller ha argumentat que Espanya està en un fi d'etapa després de 30 anys de democràcia i estat autonòmic, i ha vaticinat que Catalunya només té "una via", la del dret a decidir.

Ha criticat que en cada crisi, Espanya intenti fer pagar "una bona part" a Catalunya, i quan no és possible econòmicament tracta que pagui limitant la seva llibertat d'autogovern.

"El que no pot ser és que ens limitem el nostre dèficit pressupostari mentre tenim un dèficit fiscal amb Espanya del 10, 12, 14%", ha ressaltat.

Ha advertit que CiU analitzarà amb detall la reforma perquè "sempre hi ha alguna cosa amagat que pot ser dolent per a l'autogovern i la llibertat", i ha destacat que l'última paraula en relació al dèficit l'ha de tenir el Parlament, sempre dins del paraigua europeu.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1