Dijous, 25 de agost de 2011 | 16:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Salgado comunica al PSOE que no vol anar a les llistes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Rubalcaba confirma a Valenciano com la seva número 2
Salgado comunica al PSOE que no vol anar a les llistes
23/08/2011 09:46
9Salgado Congreso 490
EuropaPress.- La vicepresidenta per a Assumptes Econòmics, Elena Salgado, ha comunicat a la direcció del PSOE que no vol repetir a les llistes d'aquest partit per a les eleccions generals del proper 20 de novembre.
Salgado, que va encapçalar les llistes del PSOE per Cantàbria en 2008, ha format part dels governs de José Luis Rodríguez Zapatero ininterrompudament. La seva primera cartera va ser la de Sanitat i Consum (entre 2004 i 2007), passant a continuació a ocupar el Ministeri d'Administracions Públiques (2007-2009).

En 2009, va substituir Pedro Solbes al capdavant de la Vicepresidència segona del Govern i el Ministeri d'Economia i Hisenda, un càrrec que ha ocupat fins avui.

Les fonts consultades per Europa Press han apuntat que, entre els ministres que repetiran, es troben l'actual titular de Presidència, Ramón Jáuregui, qui previsiblement encapçalarà la llista del PSOE per Àlaba, i el ministre de Foment, José Blanco, que farà el propi a Lugo.

Una altra de les ministres que ha mostrat la seva disposició per formar part de les llistes electorals que encapçalarà Alfredo Pérez Rubalcaba és la titular de Medi ambient, Rural i Marí, Rosa Aguilar, malgrat que encara no està decidit si ho farà per la província de la seva ciutat natal, Còrdova.

Aquest dilluns, el candidat socialista a la Presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha confirmat que la seva directora de campanya, Elena Valencià, serà la 'número dos' a les llistes electorals del 20 de novembre.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1