Redacció | Actualitzat el 15/08/2011 a les 18:14h

Una conductora triplica el màxim d'alcoholèmia

Aquest passat dilluns a les 2 de la matinada

La Policia Local de Manresa ha instruït diligències penals contra Ana Maria, S.A. de 51 anys i veïna de la ciutat, per donar un resultat de 0,77mg/l en aire espirat després que els agents rebessin un avís telefònic a les 2 de la matinada d'aquest dilluns que els advertia d'un cotxe conduït de forma erràtica, el localitzessin al carrer Martí i Pol i li fessin passar el test d'alcoholèmia a la seva conductora.

Navega per les etiquetes

alcoholpolicia local manresa

COMENTARIS

+1
-10
Paco V
Anònim, 15/08/2011 a les 18:59
Aquesta dona la coneixo, es la mare del jove que van emxampar l'altre dia i que sextuplicava la taxa.
Em sembla que tenen greus problemes amb els cigalós.
Demà segur que emxampen al seu pare i a l'endema passat als avis. Potser es genètic o ni ha una persecusió policial contra aquesta familia . Fora Policia que ja no et deixan ni veure en pau.
+10
-1
Fora bebedors irresponsables!
sodokus, 16/08/2011 a les 13:14
Jo tinc colegues que poden fer una copa i conduir amb responsabilitat i amb el cap a lloc. Si aquesta dona l'han atrapada triplicant la taxa, és que ni te cap ni te responsabilitat, igual que tots els que beveu i us foteu fins el cul de alcohol i després agafeu el cotxe, Em sembla Vergonyós!!!! Mireu fa poc el noi que sortia del stroika, que el va atropellar un borratxo, i mira ara, una família trencada per culpa de unes copes de més, entre molts altres casos. Podem començar a ser persones i a pensar una mica??? Podem fer el favor de comportant-se i que quan algú vagi passat que no agafi cotxe si us plau?? Més controls i menys morts!!
+5
-1
Pocs controls
Anònim, 16/08/2011 a les 14:58
Totalemnt d'acord asmb el sodokus.

Encara resultarà que els deliqüents seran màrtirs i els policies els culpables.

Massa poques sancions que hi ha.
+1
-1
Voltaire
Anònim, 17/08/2011 a les 16:10
L'alcohol és el refugi dels miserables
+0
-0
deixeu'els en pau
a favor de la familia, 20/08/2011 a les 21:53
Hola,

Soc amic personal i de festa de la familia, si aquesta familia que es seu fill els mossos no van parar anant darrera de que si que van parrar lo fort es que jo anava darrera amb el cotxe el va passar i els altres se'ls van quedar mirant, tela, tela !!!

Aquesta de la noticia es la seva mare jo per desgracia aquest dia no vaig sortir amb ells havia quedat amb una lumi i la tenia de maxacar.

Son bona gent, no els emprenyeu mes.

Festa, alcohom i lumis que ja tenim la festa major de manresa aqui i l'hem de fet grosa sortirem tots en familia i cubata en ma ens riurem de tots vosaltres.

Lumis ara vinc !!!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Bages
dilluns
19°C  35°C
dimarts
21°C  32°C
dimecres
21°C  31°C
Piulades amb #FMManresa i #20FMA
Edicions locals

Les urgències sanitàries al Bages

Pere Culell: Ara fa un any, es va iniciar el nou sistema d'atenció continuada als centres d'atenció primària (CAP) de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada...

Festivals culturals

Toni Daura: Als darrers mesos assistim a casa nostra a un degoteig de suspensions -esperem que siguin només temporals- de diversos cicles i festivals...


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: