Divendres, 26 de agost de 2011 | 16:03
Vostè es troba a: Inici > Política >

Gadafi demana als libis que "netegin" Trípoli de rebels

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Qualifica de "moviment tàctic" la seva sortida del palau
Gadafi demana als libis que "netegin" Trípoli de rebels
24/08/2011 09:38
Lluita als carrers de Tripoli, capital de Líbia
EP.- El líder libi, Muamar Gadafi, ha demanat a la població civil de la capital del país, Trípoli, que "netegi" la ciutat de tropes rebels, segons un missatge d'àudio emès pel canal de televisió Al Rai. Aquest és el segon missatge de Gadafi en menys de 24 hores.
"Tots els libis han d'estar presents a Trípoli: joves, homes i dones de les tribus han d'acudir a Trípoli i combatre als traïdors", ha indicat.

"He sortit discretament als carrers de Trípoli, sense ser vist per la gent i (...) no sembla que la ciutat estigui en perill", ha agregat el líder del país africà.

Hores abans, Gadafi havia promès lluitar fins al "martiri" o la victòria contra l'OTAN, en el que semblar ser la recta final de la batalla pel control del país, segons ha indicat en un discurs transmès per una ràdio local i recollit per la cadena A l'Urubá.

A més, Gadafi va explicar que la seva retirada de Bab a l'Aziziya, la seva residència de la capital, ha estat un "moviment tàctic", ja que els bombardejos de l'Aliança, uns 64, havien aconseguit reduir-la.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1