Divendres, 26 de agost de 2011 | 15:57
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Goodyear crea pneumàtics que s'autorregulen la pressió

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ja no farà falta consultar la pressió a les gasolineres
Goodyear crea pneumàtics que s'autorregulen la pressió
24/08/2011 12:04
Pneumàtics de cotxe
El fabricant de pneumàtics Goodyear ha desenvolupat la Tecnologia de Manteniment de l'Aire (AMT), que permet als pneumàtics continuar inflats a la pressió òptima sense la necessitat d'utilitzar bombes manuals o elèctriques, segons ha informat la companyia, que assenyala que tots els elements d'aquest sistema estaran inclosos.
L'empresa ha explicat que un correcte inflat dels pneumàtics no només elimina la necessitat de comprovar la pressió, sinó que significa un important estalvi de combustible. A més, ha apuntat que una correcta pressió influeix en unes menors emissions de gasos contaminants, així com en la durabilitat i en l'augment de la seguretat.

El vicepresident i director tècnic de Goodyear, Jean-Claude Kihn, ha indicat que un pneumàtic que pot mantenir-se a la seva pressió òptima "és una cosa que els conductors han demandat durant anys". "Goodyear ha assumit aquest repte i el progrés que hem fet és esperançador", ha afegit.

Goodyear ha indicat que encara no s'ha fixat una data concreta per a la comercialització d'aquesta tecnologia, malgrat que ha subratllat que els interessos dels governs de la Unió Europea i dels Estats Units "haurien d'accelerar el seu desenvolupament".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1