Banner
Banner
Banner
format impressió |  contrast  

CCOO de Catalunya

Identificació
Usuari/a Password

què és això?
Idiomes


Cercador  

ccoo de catalunya
via laietana, 16
08003 barcelona
telèfon 934.812.700
Fax. 933.151.724
conc@ccoo.cat
com accedir-hi?

 

 

foto edifici CCOO de Catalunya

Davant les intervencions dels consellers Mena i Cleries avui al Parlament

CCOO denuncia que es vulgui fer fora del PIRMI les persones aturades sense donar-los una alternativa


Foto CCOO de Catalunya considera inacceptable que des del Govern es parli de treure fora del sistema del PIRMI les persones aturades sense oferir-los cap tipus de proposta o solució d'on han d’anar aquestes persones que, en nombre creixent, esgoten les prestacions i subsidis d’atur i es troben sense cap ingrés i, per tant, en situació de pobresa. Segons paraules del mateix conseller Mena, les persones nouvingudes i aturades són el 70% dels destinataris del PIRMI.

El sindicat també creu sorprenent que el Govern s’ompli la boca quan diu que la seva prioritat són les famílies però, al mateix temps, posi al davant de tot l’equilibri pressupostari. Si les famílies són prioritàries, també ho han de ser els recursos que donin resposta a les creixents necessitats socials d’aquestes famílies, cada cop més -i en major nombre- afectades per la crisi econòmica.

CCOO critica que, tot i que s’ha anunciat la rectificació del canvi en la forma de pagament de la renda mínima d'inserció (RMI) que han dut a terme aquest mes d’agost, encara no s’hagi reconegut l’errada que ha significat aquest canvi i els perjudicis que ha comportat. Així com tampoc s’ha explicat prou l’afectació que ha tingut la mesura en els treballadors/es socials ni el cost que ha tingut la contractació d’una empresa de treball temporal que porti a terme entrevistes entre els beneficiaris de la prestació per detectar possibles fraus.

En aquest sentit, CCOO es mostra decebuda perquè un cop més es parla de mesures per perseguir el frau en el cobrament del PIRMI però segueix sense donar-se cap dada concreta sobre aquest pretès frau (de quantes persones o de quants diners estem parlant), que demostra la ineficiència d’aquestes mesures.





Compartir a:
26/08/2011



Afilia't





El bloc d'en Joan Carles Gallego





© CCOO de Catalunya | Avís legal | RSS |

Aquesta pàgina compleix els estàndards del World Wide Web Consortium (W3C) i és accessible per a persones discapacitades.

Codi XHTML 1.0 Transitional vàlid! CSS Vàlid! Nivell A de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI