Dissabte, 27 de agost de 2011 | 13:51
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Guardiola: "Aquesta generació és única"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Eufòria pel nou títol de la Supercopa europea
Guardiola: "Aquesta generació és única"
Esports 27/08/2011 09:10
Prudent en l'eufòria de les victòries, però molt feliç pel nou títol, Pep Guardiola va fer un elogi encès de la qualitat de la plantilla que dirigeix. "És difícil trobar jugadors que a més siguin amics. És una generació única", ha dit lloant la unitat del grup que va polvoritzant tots els rècords. Amb el títol d'ahir, el Barça ja és el club amb més títols europeus (15), per davant del Milan i el Reial Madrid.
pepmonaco
Després d'un partit molt competit, enfront d'un rival que va oposar molta resistència com el Porto, Guardiola va valorar l'esforç dels jugadors, sobretot pel mal estat del camp i el fet d'estar encara en fase de creixement. Va tornar a elogiar a tots els seus jugadors i va admetre la importància de tenir ja dos títols a la butxaca abans de començar el campionat de Lliga. "Ens fa estar molt tranquils", va concretar.

"Abans de començar la Lliga tenir ja dos títols dóna molta pau", va afegir, i es va desfer a destacar la qualitat dels futbolistes "Aquests jugadors són impecables. És una generació única. Et preguntes si seguiran tenint ganes de guanyar i sempre et responen".

El tècnic no creu que els jugadors comencin a restar importància als títols que aconsegueixen. "Nosaltres sabem el valor que té cada títol. A hores d'ara no pots jugar al nivell de final de temporada en la Champions. Ja els he dit abans que no pretenguessin fer una exhibició".

Sabedor que Messi és el jugador determinant, Guardiola reparteix ara el valor de l'èxit en tots els jugadors. "Messi és decisiu en tots els sentits. Però no ens podem oblidar de Keita, Masche, Busi, Adriano, Alves, Xavi, el d'Andrés no té nom, Pedro, David... tots, en definitiva". I no va voler donar-se mèrits pel fitxatge de Cesc, espectacular en els seus dos primers partits amb el Barça. "Jo no encerto res. Som molts que opinem i hem intentat donar-los als qui sempre juguen una competitivitat, que sàpiguen que si es dormen, uns altres vénen per darrere".

"Millorar", el missatge

L'entrenador barcelonista segueix estrenyent, no obstant això, perquè no hi hagi indici de relaxació en el vestuari. "Sempre hi ha coses que es poden fer millor. Si pensés que no podem millorar ja hauria de venir un altre", va explicar. "Una de les obligacions d'un entrenador és estar sempre en alerta. Un equip costa molt de fer i es triga un instant a desfer-ho. Per això hem d'estar sempre molt atents."

Sobre la qualitat de Cesc Fábregas i l'aportació que pot fer al grup durant aquesta temporada, Guardiola va explicar: "Cesc forma part d'una generació especial de jugadors que, a més, són amics. És molt difícil trobar un equip on a més siguin amics i això els permet resoldre millor els possibles problemes. En el cas de Cesc ens pot ajudar molt arribant des de la segona línia. Intentarem ajudar-lo perquè pugui fer-ho tan bé com sigui possible i ell segur que ho farà"
.
Adriano, baixa davant el Vila-real

El partit a Mònaco va deixar la lesió del brasiler Adriano Corretja. Sofreix una elongació en el bíceps femoral de la cama esquerra i serà baixa davant el Vila-real.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1