Mafriseu és una indústria càrnia que es va fundar l'any 1961. Selecciona, especeja i distribueix carn de porc, vedell i xai, a més de produir embotits i elaborats carnis tradicionals de l’Alt Pirineu. La carn que distribueix ha aconseguit el màxim reconeixement europeu a la qualitat amb el segell IGP. Entrevistem a la presidenta del Consell Regulador de l'IGP Vedella dels Pirineus Catalans, Victòria Roig, i ens explica amb detall l'activitat que porten a terme. Per Cristina Tarrés.
L'exalcalde de Llívia, Josep Pous, ha deixat la política i es dedica a fer cervesa. Per Ferran Garcia.
Un audiovisual ens explica els secrets d’aquest ofici que es practicava a la Vall de Pi fins no fa tants anys però que, amb la irrupció de la maquinària de motor, ja no té raó de ser. Per Núria Boltà.
El president de la Generalitat assegura que el Govern està disposat a ajudar les estacions d'esquí que es troben en "dificultats serioses". Per Ferran Garcia.
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural inaugurarà aquest divendres el Mirador de la Pica d’Estats, una nova infraestructura que permetrà ampliar l’oferta turística del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de la Vall Ferrera, tot posant en valor un dels seus elements més emblemàtics: la Pica d’Estats, el cim més alt de Catalunya (3.143 m).
La sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell va aplegar aquest dijous a la nit més d'un centenar de persones que van poder gaudir de la música que va oferir aquest grup musical integrat per la pianista Laia Martín, la violinista Francisca Maria Asensio i el bombardí Víctor Ferragut.
Durant tres dies, del 19 al 21 d'agost, la vila de Puigcerdà s'ha vestit de festa per rebre la vella de l'estany, una tradició que es manté viva de fa més de 100 anys. El Josep Maria Costa va capturar amb la seva càmera alguns dels momets que els visitants van poder gaudir d'aquesta tradició. Podeu veure algunes imatges a la galeria fotografica.