vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
independentistes eleccions espanyoles
Els partits independentistes han de presentar-se a les eleccions espanyoles?
17 %
75 %
8 %
24 vots
Santi Vidal: Les passades eleccions van deixar clar, de moment...
Dilluns, 29 d'Agost de 2011
29/08/2011
00:00  h.
29 d'agost de 2011
El rancor comunista
"Aquestes paraules, dites ahir, només demostren una gran falta de respecte"
Editorial
Al llarg de la nit de dissabte i durant tot el dia d’ahir, les màximes autoritats catalanes i els principals portaveus de les formacions polítiques del país, han lamentat la mort de l’expresident del Parlament de Catalunya i expresident d’Esquerra, Heribert Barrera. Les mostres de condol han estat més o menys efusives, més o menys extenses, però s’han formulat des dels partits d’esquerra fins els partits de dreta, i des dels grups considerats nacionalistes fins els més estatalistes. De Barrera s’han destacat valors com la integritat, el compromís, l’estima pel país, la valentia o la coherència – un valor que el president de la Generalitat ha reconegut que manca a la classe política actual-. Aquest diari se suma a les mostres de condol i comparteix els elogis que s’han fet a la seva figura. En aquest moment de dolor i de respecte, només ICV ha gosat criticar la figura de Barrera. El diputat Jaume Bosch en un comunicat de la formació lamentava ahir la decisió que l’any 80 va prendre el republicà “quan va donar la presidència de la Generalitat a Jordi Pujol obrint una llarga etapa de Governs de CiU”. Aquestes paraules, dites ahir, només demostren una gran falta de respecte. També una gran manca de sentit de país, si aquestes alçades de la història ICV encara no ha comprès la valentia d’aquell gest. I, finalment, demostren un rancor malaltís dels ecosocialistes, ja que aleshores Barrera va presentar-se a les eleccions al parlament amb un programa en el qual excloïa tota col•laboració governamental amb els comunistes. En conclusió, el retret d’Iniciativa a Barrera poques hores després de la seva mort només pot ser qualificat de lamentable.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
4Veure i/o afegir comentaris
Ramon Muntaner:Els comunistes de tot el món, inclosos el de casa nostra...
Comentaris (4 en total)
Ramon Muntaner
29/08/2011 08:13
Els comunistes de tot el món, inclosos el de casa nostra, algun dia hauran de demanar perdó pels 100 milions de persones que han perdut la vida en ares del "paradís comunista". Aquesta recerca del nou ordre ha consistit en camps de concentració i milions d'éssers humans massacrats ( Stalin. Pol Pot, Mao, Castro, Kim Jon Il, etc). El PSUC encara ens ha de dir on està enterrat l'Andreu Nin i , com aquest, molts altres liquidats per no compartir les essències comunistes. Al nazisme se li ha posat en el seu lloc, com ideologia destructora i assassina però queda pendent passar comptes amb el comunisme. Per tant, que no ens donin lliçons de res. I per cert: que l'Heribert Barrera donés suport a CiU només demostra la seva visió de futur perquè el tripartit ( l'alternativa possible) ha estat la pitjor desgràcia que ha patit Catalunya en els darrers temps.
Ala
29/08/2011 02:00
Son uns mals catalans i pitjor persones q pots esperar de gent sense cap moral i respecte
Joan de Sant Andreu
29/08/2011 01:19
ERC sabia molt bé de quin peu calçaven els del PSUC. Als comunistes només els interessava el país per servir-s´en, com han fet ara recentment. I l´Heribert Barrera va ser coherent amb Catalunya.
ej
29/08/2011 00:18
Cert, Barrera va veure als 80 el que els de ICV encara no han vist el 2011: és més important la dicotomia català/espanyol que la esquerrà/dretà. Per cert, això de dir als espanyolistes "estatalistes" és una mica extrany. Els independentistes també som estatalistes.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida