Dilluns, 29 de agost de 2011 | 14:05
Vostè es troba a: Inici > Societat >

'Irene' deixa 19 morts al seu pas per Estats Units

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En set estats diferents
'Irene' deixa 19 morts al seu pas per Estats Units
29/08/2011 13:09
huracà 'Irene' a Estats Units
El balanç de morts pel pas de l'huracà 'Irene' per Estats Units ha ascendit a 19, després de confirmar-se la mort de quatre persones a Pennsylvania i una a Connecticut, Maryland i Florida, segons han informat els serveis d'emergències d'aquests estats a la cadena CNN.
A Pennsylvania, del total de víctimes una ha mort en un accident de trànsit, dues en caure un arbre sobre els seus vehicles i la quarta a causa de la tempesta, ha indicat Ruth Miller, portaveu de l'Agència de Gestió d'Emergències.

A Connecticut, una persona ha mort en un accident relacionat amb les intenses precipitacions. "Aparentment té alguna cosa que veure amb la caiguda de l'estesa elèctrica", ha dit el governador d'aquest estat, Donen Malloy.

A Florida, un surfista de 55 anys d'edat ha mort a causa del gran onatge provocat per 'Irene'. Els serveis d'emergències ho van trobar a la platja de Nova Smyrna tombat de cap per avall, inconscient i amb un tall profund en el cap.

A Maryland, una dona va morir el dissabte en Queenstown en esfondrar-se part de la seva casa per la caiguda d'un arbre sobre la teulada, segons ha informat el cap dels serveis d'emergències del comtat de Queen Anne.

Anteriorment, les autoritats havien informat de la mort de sis persones en Carolina del Nord -entre elles un nen-, dos en Nova Jersey i quatre a Virgínia, la majoria d'elles en un accident de trànsit provocat per la caiguda d'un arbre.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1