Dilluns, 29 de agost de 2011 | 14:10
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Mourinho nega que vulgui anar-se'n i es disculpa "només davant el madridisme"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El comitè de Competició estudia suspendre'l entre 4 i 12 partits
Mourinho nega que vulgui anar-se'n i es disculpa "només davant el madridisme"
23/08/2011 17:50
mourinho
Agències.- L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha desmentit que no té intenció d'abandonar la disciplina blanca com s'havia especulat en les últimes hores en alguns mitjans de comunicació, que citaven com a font al seu portaveu, Eladio Paramés.
"Solament qui no em coneix pot somiar, inventar o creure que pugui marxar-me ara del Reial Madrid. No em marxo. Segur. ¡Seguríssim!", resa la carta remesa pel tècnic en la web del club, en al·lusió a la informació, que citaven a Eladio Paramés, que apuntava a la possibilitat que estigués "meditant" la seva marxa del club i convocar una roda de premsa per anunciar-ho.

'Mou', a més, es mostra molt satisfet per joc que està mostrant el seu equip. "Em sembla que molta gent es va quedar impressionada amb la qualitat del futbol demostrat pel Reial Madrid en aquesta pretemporada, i seria per a ells una sorprenent notícia que jo abandonés el club ara. ¡Impossible!", va reiterar.

D'altra banda, el tècnic madridista no va dubtar a destacar la figura de Florentino Pérez subratllant que té "un president fantàstic i amb una gran intel·ligència,", al que li "uneix una gran amistat". "I tinc també un director general que treballa per al club 24 hores al dia, per la qual cosa sento que la meva motivació és enorme i el meu madridisme molt més gran que el d'alguns pseudomadridistes", va apuntar sobre les informacions en les quals se suggeria que no se sentia abrigallat per la directiva blanca.

José Mourinho, al que el Comitè de Competició li ha obert un expedient per l'ocorregut amb Tito Villanova en la volta de la Supercopa, demana perdó als seus afeccionats. "I vull dirigir-me al madridisme per disculpar-me davant ell, i solament davant el madridisme, per la meva actitud en l'últim partit", va assenyalar.

"Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol, ho fan amb la cara amagada, amb la boca tapada i en el més profund dels túnels. Jo no aprenc a ser hipòcrita. Ni aprenc ni vull. Una abraçada a tots i ens veiem demà en el Santiago Bernabéu", va concloure la missiva.

Entre 4 i 12 partits per la seva agressió a Tito Vilanova

Mourinho podria ser suspès entre 4 i 12 partits per l'incident que va protagonitzar amb l'ajudant de Pep Guardiola, Tito Vilanova, en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, segons el Comitè de Competició de la RFEF.

Mourinho s'enfronta a una multa de 602 a 3.006 euros si la seva conducta és qualificada com a "greu" i a una sanció que consistiria en la suspensió de 4 a 12 partits si l'acció contra Tito Vilanova es considerada agressió, amb el que se li aplicaria en l'article 98 del Codi Disciplinari de la RFEF.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1