Dilluns, 29 de agost de 2011 | 13:57
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Quatre de cada cinc candidats no supera una entrevista de treball

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les empreses busquen perfils amb formació, experiència professional i idiomes
Quatre de cada cinc candidats no supera una entrevista de treball
29/08/2011 10:49
Entrevista de treball
Quatre de cada cinc candidats no supera una entrevista de treball, segons una enquesta realitzada per Randstad en 17 països europeus, que revela a més que gairebé dos de cada tres espanyols utilitzen les xarxes socials per preparar una entrevista de treball, la proporció més alta de tota Europa.
Actualment un procés de selecció consta d'una mitjana de tres entrevistes de treball. La primera amb el director de Recursos Humans, la segona amb un superior directe i la tercera amb el director del departament, qui serà el que prengui la decisió definitiva entre els aspirants presentats.

La formació, l'experiència professional i els idiomes s'han consolidat com els tres pilars fonamentals per afrontar amb garanties un procés de selecció.

De fet, segons Randstad, aquests patrons estan adquirint una importància cada vegada major. Prova d'això és que més de la meitat dels treballadors (57%) ha millorat la seva formació durant l'últim any amb l'objectiu d'adequar-se als patrons que demanda el mercat laboral, mentre que un 26% reconeix haver realitzat cursos d'idiomes durant aquest temps.

Randstad assenyala que els candidats han de mostrar abans de res seguretat, ja que és molt important que la persona transmeti el que realment és tant a nivell personal com a professional.

L'enquesta revela a més que el 63% dels espanyols utilitza les xarxes socials per preparar-se de cara una entrevista de treball, xifra que li situa al capdavant d'Europa en aquesta matèria, seguit dels alemanys (61%), grecs (60%) i eslovacs (59%).
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1