Dilluns, 29 de agost de 2011 | 14:09
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Un italià per enriquir Marca

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Unidad Editorial es reforça amb un gestor sortit de 'La Gazzetta dello Sport'
Un italià per enriquir Marca
29/08/2011 12:50
Nicola Speroni
Unidad Editorial incorporarà en els propers dies a Nicola Speroni com a nou director general d'esports de l'empresa, per la qual cosa es convertirà en el gestor de Marca, Radio Marca i Marca TV, encara que no es preveu que canviï la línia editorial.
Speroni, que ha treballat en el prestigiós diari italià ‘La Gazzetta dello Sport', té 38 anys i porta vinculat a RCS des de l'any 2000. Amb el seu fitxatge, la matriu italiana vol reforçar el control d'Unidad Editorial, la seva filial espanyola. El seu lloc ho ocupava fins al moment Álex Baixas, que deixa la companyia per emprendre nous projectes empresarials, segons informa PRnoticias.

L'arribada de Speroni no té perquè suposar cap canvi en Marca, segons Prnoticias, ja que s'encarregarà de la gestió, sense entrar en la part editorial. És a dir, la seva comesa serà augmentar els beneficis dels diferents mitjans esportius de la companyia.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1