Redacció osona.com | Actualitzat el 26/08/2011 a les 08:37h

Un ferit greu en un accident de trànsit a Taradell

El jove, que anava sol, s’ha sortit de la carretera i ha topat contra un arbre.

Un jove ha resultat ferit greu aquesta matinada al patir un accident de cotxe a la carretera BV-5305, que uneix Taradell i Sant Miquel de Balenyà. El noi, que anava sol, s’ha sortit de la carretera per un excés de velocitat, ha topat contra un arbre i ha quedat enganxat a dins del vehicle.

L’accident ha passat a les 05:20 hores d’avui divendres. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius del SEM, tres dotacions de Mossos d’Esquadra i dues de Bombers.

Un cop alliberat, el noi ha estat traslladat a l’Hospital General de Vic amb policontusions, segons el Servei Català de Trànsit. Tot apunta que el jove anava una mica begut, tot i que no se li han pogut fer les proves d’alcoholèmia degut a la urgència del seu trasllat.

A hores d’ara, el vehicle ja s’ha retirat de la carretera i es circula amb normalitat.

Navega per les etiquetes

accidentMossos d'EsquadraBV-5305

COMENTARIS

+11
-1
MIRACLE
Anònim, 26/08/2011 a les 11:43
La veritat es que veient que ha quedat el cotxe, totalment empotrat contra l'Arbre, es un Miracle que sigui viu.
+14
-12
No m'extranya
Anònim, 26/08/2011 a les 12:18
No m'extranya que passin aquestes coses, tenint en compte que jo ahir desde Santa Eug�nia veia com pujaven els cotxes fent ziga zagues a banda i banda de la carretera. I avui pel birracrucis m�s del mateix, ja veureu.
+7
-1
taradell
Anònim, 26/08/2011 a les 18:12
demanaria molta solidaritat i respecte per la seva familia que en aquests moments ho deuen estar passant francament molt malament.
+5
-2
..
Anònim, 26/08/2011 a les 21:15
aqueestes coses poden pasar sempre avent begut o no.trobu fora de lloc el comentari´de no mestranya.dingu ha dit que aquest noi anes begut.nomes son suposicions de moment´. I en el cas que agues begut una mica dubte molt que supares els limits legals.
+4
-1
no opinar si no se sap la veritat
Anònim, 27/08/2011 a les 00:47
les causes del acident tot son sopusisions si no se sap la realitat

+7
-3
si si
Anònim, 27/08/2011 a les 11:17
si pero que no us enganxi aquest i sus tiri a sobre que despres aveure que dirieu jo soc de taradell y estic fart de la festa major nocturna l,altre dia un noi agredit fins enviarlu a la uci de h g vic ara un que sort hu a fet sol prou si festa major vol dir agrasions y borracheres mes val no ferne i soc jove pero no amb fa falta veure o corre amb el cotxe per passaru be al temps ja nanirem sentin
+5
-1
ànims !
Anònim, 28/08/2011 a les 16:28
M'agradaria que es tingués un minim de respecte, tant pel noi ferit com per la seva família, que en aquests moments ho estan passant molt malament!
Trobo desmesurada la notícia, dient que tot apuntava que el jove anava una mica begut, ja que a més a més diu que encara no se li havien pogut fer les proves d’alcoholèmia degut a la urgència del seu trasllat. Perquè es surti de dubtes, no, no anava begut, per tant crec que no és bo donar informacions suposades quan encara no s'han fet les proves. El noi no és pas un noi de correr gaire, i potser la falta d'experiència al volant és el que li va fer una mala passada!

En fi, tots desitjem que et recuperis aviat i que ens tornis a donar guerra!! Ànims !

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dilluns
14°C  29°C
dimarts
14°C  29°C
dimecres
19°C  29°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 122
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: