Dimarts, 30 de agost de 2011 | 15:06
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Vaig a prendre'm un cafè que em dormo"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Les explicacions per la Reforma Constitucional passen factura a Rubalcaba
"Vaig a prendre'm un cafè que em dormo"
30/08/2011 11:51
Alfredo Pérez Rubalcaba parla al Congrés amb José Antonio Alonso
EP.- El candidat socialista a la Presidència del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha abandonat el debat parlamentari temporalment. "Em vaig a prendre un cafè que em dormo", ha dit al president José Luis Rodríguez Zapatero en creuar-se en el passadís, deixant veure el seu cansament després de les maratonianes reunions en el si del PSOE per explicar aquesta reforma de la Carta Magna.
L'escena va ser captada per les càmeres de televisió. Quan Zapatero entrava en l'hemicicle després de passar per la zona reservada al Govern en el Palau del Congrés s'ha creuat amb Rubalcaba, que sortia del Saló de Plens i li ha dit: "Em vaig a prendre un cafè que em dormo".

En aquest moment, dins de l'hemicicle estaven intervenint els grups parlamentaris que han exercit el torn en contra de la reforma, CiU i ERC-IU-ICV. Rubalcaba tampoc va poder presenciar 'in situ' la primera replica del seu portaveu, José Antonio Alonso, i quan es va incorporar estava ja en la tribuna la 'popular' Soraya Sáenz de Santamaría.

El nou candidat del PSOE, al que els seus dirigents consideren "protagonista" de la reforma constitucional, va haver d'emprar-se a fons aquest dilluns en l'Executiva Federal, en el Consell Territorial i en el Gurpo Socialista per explicar davant els seus la necessitat d'escometre una reforma constitucional accelerada per incloure en la Carta Magna l'estabilitat pressupostària. L'última de les reunions, amb els diputats i senadors del PSOE, va acabar a dos quarts d'una de la nit.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1