Dimarts, 30 de agost de 2011 | 15:13
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Buenafuente prepara un "programa de comèdia a l'alçada dels espectadors"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No desvetlla para quan
Buenafuente prepara un "programa de comèdia a l'alçada dels espectadors"
30/08/2011 10:11
Andreu Buenafuente00
EP.- Andreu Buenafuente no pot deixar de pensar en el seu retorn a la televisió ni tan sols en vacances. Després de la cancel·lació del seu conegut programa en el late night de laSexta, el presentador ha revelat que té "diversos projectes entre mans", inclòs un "programa de comèdia que estigui a l'alçada dels nostres espectadors".
El showman català ha publicat el matí d'aquest dilluns en el seu web oficial una informació en la qual, després de dirigir-se als seus seguidors amb el seu habitual sentit de l'humor, ha donat algun detall de la seva tornada a la petita pantalla després de la marxa al juny de Buenafuente.

"Tenim diversos projectes entre mans (en els quals estic implicat), que veuran pròximament la llum", ha desvetllat Andreu Buenafuente per continuar afegint entre bromes que "no us lliurareu tan fàcilment de mi. Em sento més en forma que mai".

De fet, després de l'anunci al maig de la cancel·lació del seu famós batega xou, laSexta també va informar que el presentador català continuarà lligat a la cadena per a la propera temporada en un nou format en el qual ja estava treballant.

Precisament, l'humorista també ha concretat aquest dilluns en el seu web que prepara un "programa de comèdia que estigui a l'alçada dels nostres espectadors" per explicar "per on s'obre pas la vida i la gent".

"Perquè la comèdia, com sempre, segueix sent la millor clau per obrir portes i ments. I, de pas, riure't una mica que bona falta ens fa", ha subratllat el presentador, que ha fet algunes al·lusions en la seva informació a l'actual crisi.

Adéu de Buenafuente

El programa d'humor i entrevistes Buenafuente, un símbol de la cadena, es va acomiadar dels espectadors el passat mes de juny després de quatre temporades en laSexta i, anteriorment, altres dues en Antena 3.

El batega xou, que cada nit va fer riure a milers de persones, va deixar grans moments per a la història televisiva i va servir al mateix temps de pedrera per a alguns dels còmics més importants.

Berto Romero, Ana Morgade, Silvia Abril, 'El Chikilicuatre', 'El Follonero', els monòlegs d'Andreu, l'actualitat tractada amb humor, els centenars de convidats que es van asseure en el mític sofà de 'Buenafuente' són alguns dels ingredients que van portar a l'èxit al programa dirigit i presentat per Buenafuente.

Per la seva banda, el showman català va fitxar per laSexta al juliol de 2007, i des de llavors el seu nom ha estat sinònim d'èxit. El seu primer programa, el 17 de setembre d'aquest mateix any, es va convertir en la millor estrena de la cadena en la temporada amb un 9,6% i 793.000 espectadors.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1