Dimarts, 30 de agost de 2011 | 15:04
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Cospedal l'única dirigent popular que censura a 'Público'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El mitjà de comunicació demana explicacions al PP
Cospedal l'única dirigent popular que censura a 'Público'
Comunicació 30/08/2011 14:03
Des de Público s'informa que la Secretària General del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, va tornar aquest dilluns de nou a censurar a la periodista d'aquest mitjà que es va desplaçar a Toledo per cobrir la reunió del Comitè de direcció del PP.
de cospedal
Pel que sembla Cospedal va permetre preguntar a tots els representants de periòdics que van assistir a la roda de premsa, menys a la treballadora d'aquest diari.

Però aquesta no és la primera vegada que Cospedal censura a ‘Público', amb l'agreujant que és l'única dirigent del PP que realitza aquest tipus de pràctiques a aquest mitjà de comunicació. A finals de l'any passat, Público li va traslladar al responsable de Comunicació de Cospedal, Fernando Urrutia, el seu malestar per actes de censura reiterats i li va recordar que l'actitud de la secretària general del PP atenta contra la llibertat de premsa, i , en conseqüència, contra el dret dels ciutadans a rebre informació veraç, que consagra la Constitució.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1