Dimarts, 30 de agost de 2011 | 15:07
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Pons rebutja pujar impostos als més rics si Rajoy és president

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PP descarta augmentar la fiscalitat
Pons rebutja pujar impostos als més rics si Rajoy és president
29/08/2011 11:35
9pons a la copi
CatalunyaPress.- El sotssecretari de Comunicació del Partit Popular, Esteban González Pons, ha respost aquest dilluns a José Blanco que el seu partit no pretén pujar la càrrega impositiva perquè això significaria reconèixer que "no tens ni idea de com sortir de la crisi"; alhora que també ha rebutjat una pujada d'impostos per a les rendes més altes.
Pons, que ha estat entrevistat a la Cadena Cope, ha respost així a José Blanco, sotssecretari general del PSOE i portaveu del Govern, qui va avançar aquest diumenge que Rubalcaba inclourà al seu programa una pujada d'impostos pels més rics; després que el propi Pons demanés un gest a les majors fortunes del país similar al que ha succeït a França -han demanat que els pugin els impostos-.

Esteban González Pons ha incidit a assenyalar que "l'exemple de les grans fortunes franceses val per a les espanyoles" i a demanar "un esforç" als espanyols.

Per a Pons, una pujada dels gravàmens com la qual pretén Rubalcaba només significaria que els impostos dels rics "els acabi pagant, com sempre, la classe mitjana", per la qual cosa ha demanat un altre cop un esforç.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1