Redacció osona.com | Actualitzat el 30/08/2011 a les 08:14h

Espectacular evacuació a Vic

Una persona pateix una aturada cardiorespiratòria.



Espectacular desplegament dels Bombers de la Generalitat, aquest dilluns al vespre, en un edifici de la rambla del Carme, de Vic, pocs minuts abans de les 9 del vespre, quan un veí va patir una aturada cardiorespiratòria i va quedar inconscient a l’últim pis d’aquest immoble. Dues dotacions de bombers es van traslladar al lloc dels fets i van optar per evacuar el ferit per l’escala mecànica d’un dels seus vehicles, perquè així anirien més ràpid, segons fonts del mateix cos.

Quan van arribar els bombers, als volts d’un quart de 10, la persona afectada ja s’havia recuperat. Tot i això, el van evacuar i traslladar a l’Hospital General de Vic.

Navega per les etiquetes

bombers

COMENTARIS

+0
-0
Quin rescat !!!!
Anònim, 30/08/2011 a les 10:24
Jo vaig veure arribar primer dues ambulàncies grogues del SEM i al cap d'una hora els Bombers, que van baixar una persona estirada i plena de tubs. Va ser molt impactant.
+1
-1
no entenc
Anònim, 30/08/2011 a les 15:51
Cal tan desplegament?? ai nose dic jo...ho veig una mica exagerat! que estava tancat algun lloc? ai...ho sento però no entenc la notícia...més lògic l'ambulància no?
+1
-0
aclariment
Anònim, 30/08/2011 a les 16:22
L'explicació és senzilla pels que ens movem pel "mundillo" de la sanitat. Pel que jo he entès , la persona va patir una aturada cardio respiratòria, un cop recuperada el més segur és que estigués sedada i amb ventilació assistida, per tant, impossible baixar-la al carrer d'una altre manera que no sigui estirada en una camilla, suposo que al tenir accés pels bombers desde el carrer va ser la manera que es va poder fer. Si no s'hagués pogut fer així, s'hauria buscat una altre sol.lució però molt més complicada.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimarts
16°C  30°C
dimecres
16°C  28°C
dijous
17°C  30°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 125
Especial fotogràfic
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: