Quico Sallés | Actualitzat el 17/08/2011 a les 12:03h

Wang Nan, nou fitxatge del Fotoprix Vic

Completada la plantilla de l'equip vigatà.

Wang Nan, el nou fitxatge ofensiu del Fotoprix Vic. Foto: FTTVic

El Fotoprix Vic de la superdivisió femenina de tennis de taula, ha fitxat la jugadora xinesa, Wang Nan, procedent de la selecció de Beijing. És tracte d’una jove jugadora de 19 anys ofensiva i de presa europea que entrena al centre d’alt rendiment de Xiannongtan a Beijing.

Amb aquest nou fitxatge el Fotoprix Vic ha completat la plantilla de la propera temporada que estarà formada per Sara Ramírez, Matilda Ekholm, Eulàlia Santilari i Wang Nan. Sara Ramírez que és la segona millor jugadora de nacionalitat espanyola en el ranking estatal, per darrera de la jugadora d’origen asiàtic Yan Fei Shen de l’UCAM Cartagena,  complirà la seva sisena temporada en el Fotoprix Vic, mentre que Matilda Eklhom, número 1 de Suècia, complirà la quarta temporada. Eulàlia Santilari, que ja havia jugat en els equips inferiors del Fotoprix Vic els anys 2005 i 2006, enguany inicia una nova etapa a l’entitat com a jugadora sènior.

Sara Ramírez que ha coincidit amb  Wang Nan en diverses competicions internacionals i concentracions, és la principal valedora del fitxatge de qui comenta és una jove jugadora amb bones qualitats i molta ambició. De fet ambdues han estat entrenant durant dues setmanes al centre d’alt rendiment  de Xiannongtan a Beijing.

Amb aquesta darrera incorporació el Fotoprix Vic té com objectiu el difícil repte de mantenir-se entre els millors de l’estat i fer un bon paper a Europa. La superlliga espanyola començarà el 17 de setembre, mentre que la competició europea femenina de clubs ETTU Cup, ho farà l' 1 d’octubre. El Fotoprix Vic però, en qualitat de cap de sèrie, no s’incorporarà a la ETTU fins a la 3a ronda a principis de desembre.  

Presentació del 26 Open Internacional de Vic a l'Ajuntament

El dimecres, 24 d’agost a les 13 h. es farà a la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic la presentació del 26 Open Internacional de Vic de Tennis de Taula - Gran Premi Diputació de Barcelona. La nova jugadora xinesa del Fotoprix Vic no podrà participar a l’Open ja que té una competició amb la selecció de Beijing.

Navega per les etiquetes

wang nanfotoprix vic

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dijous
17°C  30°C
divendres
19°C  29°C
dissabte
13°C  27°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 116
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: El alcalde de Vich declara la independencia de Cataluña

El alcalde de Vich declara la independencia de Cataluña

HUMOR. L'hemeroteca d'en Mandanga: les notícies més importants del futur immediat



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: