Redacció osona.com | Actualitzat el 31/08/2011 a les 18:07h

Vic i Igualada enforteixen els seus lligams

Trobada entre els dos alcaldes, on s’aborden temes comuns de promoció econòmica, comunicacions i formació, entre altres.

Marc Castells i Josep M. Vila d'Abadal s'han reunit aquest dimecres a Igualada. Foto: Ajuntament de Vic

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, s’han reunit aquest dimecres al migdia al consistori de la capital de L’Anoia. Ha estat la primera trobada entre els dos batlles des que Castells va arribar al govern municipal el passat mes de juny.
 
Tots dos han tractat temes de comú interès per les seves ciutats. Segons Castells, “representem dues capitals de la Catalunya interior, amb una població similar que voreja els 40.000 habitants i amb un gran passat històric i industrial. Tot plegat fa que parlem de dues ciutats amb moltes similituds, i això pràcticament ens obliga a tenir una via de comunicació fluïda entre els dos Ajuntaments”. De la seva banda, Josep M. Vila d’Abadal, ha destacat el fet que “tant Vic com Igualada són ciutats de molta rellevància en el context de Catalunya i, a més, totes dues ens trobem en un moment en què treballem fort per guanyar encara més pes polític i més rellevància econòmica, de manera que som moltes les idees que podem compartir”.
 
En la trobada, els dos alcaldes han compartit impressions en un moment de dificultats importants en la gestió econòmica dels ens local. Han tocat també temes com ara les comunicacions i la importància que tindrà el futur enllaç entre l’Eix Diagonal i l’Eix Transversal (que en pocs mesos unirà les dues capitals en una hora de trajecte), a banda d’iniciatives de promoció econòmica i de formació, entre altres.

A la trobada també hi ha assistit el tinent d’alcalde d’Entorn i Promoció Cultural d’Igualada, Josep Miserachs, i el regidor de Governació, Jordi Batalla. Tant Castells com Vila d’Abadal s’han emplaçat a trobar-se de manera més freqüent i a buscar punts de col·laboració entre els dos consistoris.


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimecres
16°C  28°C
dijous
15°C  30°C
divendres
15°C  29°C
Enquesta
La crisi afecta les vostres vacances?
      Vots emesos: 128
Edicions locals
Especial fotogràfic
Arxiu històric
Humor
Vés a: L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

L’aristocràcia espanyola aterra a Osona

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: