Dijous, 1 de setembre de 2011 | 14:42
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

A debat a Barcelona els reptes locals en una economia globalitzada i en crisi

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Experts internacionals analitzen el panorama
A debat a Barcelona els reptes locals en una economia globalitzada i en crisi
29/08/2011 18:09
Universitat de Barcelona
Experts internacionals analitzen aquesta setmana a Barcelona els reptes de les ciutats i regions en una economia globalitzada i en crisi en el 51 Congrés Mundial de l'Associació Europea de Ciència Regional, que se celebra a la capital catalana des d'aquest dimarts i fins dissabte.
En un comunicat, l'Associació Europea de Ciència Regional (Ersa) ha assenyalat que en aquesta trobada se citaran més de mil congressistes de tot el món, incloent experts de diferents camps de les ciències socials com a economistes, geògrafs i personal de l'Administració Pública.

La inauguració del congrés anirà a càrrec del 'gurú' de l'economia creativa Richard Florida, que abordarà com determinats territoris poden convertir la crisi en una oportunitat, i estarà acompanyat pel ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

En aquestes jornades, que tindran lloc en la facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB), es mostraran estudis relacionats amb la capital catalana i el seu entorn, i de temes com la immigració i l'urbanisme.

Una altra de les cites més destacades del programa és la presentació per part del comissari de Política Regional de la Unió Europea, Johannes Hahn, del nou pla de cohesió de les regions europees, que suposarà un gir en el que s'ha fet durant els últims 25 anys.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1