Dijous, 1 de setembre de 2011 | 14:32
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Augmenta el nombre de persones que comparteixen cotxe

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La xarxa social líder del sector multiplica per 13 el seu nombre de viatgers
Augmenta el nombre de persones que comparteixen cotxe
31/08/2011 12:16
Compartir vehicle
Comuto.és, la xarxa social líder per compartir cotxe a Espanya i França, ha multiplicat  aquest estiu per 13 el seu nombre de viatgers respecte al mateix període de l'any passat. Amb més de 9.800 viatges publicats per tota Espanya al llarg de juliol i agost, uns 1.200.000 quilòmetres, la xarxa social calcula que els seus usuaris van aconseguir un estalvi total de 50.000 euros en gasolina.
Un conductor que comparteixi cotxe a través de Comuto.és amb tres passatgers pot estalviar el 75% de les despeses totals del seu viatge, la qual cosa es tradueix en una mitjana de 70 euros menys en els desplaçaments entre Barcelona i València o 60 euros entre Madrid i Sant Sebastià.

El portal, que ofereix una alternativa econòmica i sostenible per viatjar per carretera, ha realitzat un balanç de la seva activitat en el període estival del que es desprèn que un 60% de les ofertes publicades van ser a destinacions de platja destacant València, Barcelona i Alacant.

Comuto.és atribueix el seu fort creixement a la situació econòmica actual, que ha fet dels viatges amb cotxe compartit una solució eficient per "rendibilitzar" els seients buits, 130 milions en els mesos de juliol i agost segons estima Vincent Rosso, director de Comuto Espanya.

Compartir cotxe amb Comuto.és

Gràcies a les versions per smartphone i iPhone de Comuto, els usuaris de la xarxa social poden gestionar en qualsevol moment i lloc les combinacions de desplaçament que millor s'adaptin a les seves necessitats, alguna cosa especialment útil per trobar viatges en l'últim minut.

Per a això tan sols és necessari accedir a Comuto.és, on el viatger podrà consultar els trajectes publicats per altres usuaris. Una vegada registrat, pot triar entre diverses opcions per personalitzar el seu viatge o proposar un trajecte, ja sigui com a conductor o com a passatger, tot això de forma totalment gratuïta.

La xarxa social, que compta ja amb 1,3 milions d'usuaris a Espanya, França i Gran Bretanya, es posiciona com una gran opció de transport ja que, a més de reduir la despesa en carburant i alleujar la densitat del tràfic, és respectuosa amb el medi ambient en reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1