Dijous, 1 de setembre de 2011 | 14:32
Vostè es troba a: Inici > Esports >

TV3 situa Mourinho al PSG l'any vinent

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El programa 'Esport 3' ho posa en boca del president de l'Oporto
TV3 situa Mourinho al PSG l'any vinent
01/09/2011 09:13
9mourinho
El programa Esport 3 de TV3 torna a situar a Mourinho lluny del Madrid de cara a la propera temporada. Segons la cadena catalana, el tècnic portuguès hauria arribat a un acord per entrenar el PSG, que recentment ha estat adquirit per un xeic àrab.
Segons TV3, va ser el màxim dirigent del Porto, Pinto da Costa, que va revelar a diversos dirigents europeus aquesta informació durant la final de la Supercopa d'Europa, que va enfrontar el seu equip amb el Mònaco. Segons el mateix Da Costa, el xeic li hauria ofert a Mou un xec en blanc per tal que pogués elaborar un equip capaç de competir a nivell europeu.

El Madrid ha negat aquesta informació, que no és la primera que situa al tècnic lluny del Santiago Bernabeu. El club ja va haver de desmentir que el portaveu de Mourinho, Eladio Paramés, fos l’autor d’un missatge de text que també apuntava que aquesta podia ser la darrera temporada del portuguès al Madrid.

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1