Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:18
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Batuda policial contra el turisme de borratxera

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Un macrodispositiu a Lloret es tanca amb sis detinguts i 42 identificats
Batuda policial contra el turisme de borratxera
26/08/2011 10:50
9Control policial a Lloret de Mar de nit
EP.- Un macrodispositivo policial a les zones d'oci de Lloret de Mar la nit del dimecres al dijous va culminar amb sis detinguts, 42 identificats, i 13 bars i discoteques inspeccionats, han informat els Mossos d'esquadra, la Policia Nacional i la Local.
En un comunicat conjunt, han explicat que l'actuació s'emmarca en el dispositiu periòdic per prevenir els robatoris, el tràfic de drogues, la venda ambulant, la prostitució i vetllar pel compliment de la Llei d'Estrangeria.

Dels identificats, set ho van estar per prostitució, i dels detinguts, tres van ser arrestats per robatoris en interiors de vehicles caçats 'in fraganti' a la zona de la riera, un per drogues i una dona per un delicte de lesions.

La Policia Local va aixecar dues actes, una per venda ambulant i una altra per consumir alcohol al carrer malgrat que ho prohibeix l'ordenança municipal, i entre les irregularitats més destacades que van detectar els Mossos en els locals figura la falta de personal de vigilància.

En aplicació de la Llei d'Estrangeria, la Policia Nacional va controlar i va traslladar a les seves dependències a 26 persones, entre les quals va obrir cinc expedients de tramitació d'expulsió.

Els tres cossos se seguiran coordinant setmanalment per detectar conductes delictives durant tot l'estiu, que ha estat marcat per incidents nocturns protagonitzats per turistes.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1