Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:21
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Almodovar indaga en nous gèneres a 'La piel que habito'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Estrenes de la cartellera
Almodovar indaga en nous gèneres a 'La piel que habito'
02/09/2011 13:06
Antonio Banderas, Marisa Paredes i Elena Anaya protagonitzen l'última pel·lícula de Pedro Almodovar, 'La piel que habito', en la qual el director manxec abandona l'humor per endinsar-se en llocs molt foscos. D'altra banda, una peculiar lluita entre Cowboys i Aliens li tractarà de robar la taquilla.
La piel que habito

El film ens explica la història del Dr. Legard, un important cirurgià plàstic, que comença a investigar com crear una nova pell després de la mort de la seva dona en un accident de trànsit. Després de dotze anys de treball aconseguirà conrear la pell, per comprovar el seu funcionament el doctor creuarà una porta fins ara vedada: la transgénesis amb éssers humans. Est serà el seu primer crim, però no l'últim…

Cowboys & Aliens

Corre l'any 1873. Un desconegut (Daniel Craig) sense records del seu passat ensopega en el desert amb l'hosca vila d'Absolution a Arizona. L'única pista del seu passat és un misteriós grilló subjecte en una de les seves nines. Aviat s'adona que la gent d'Absolution no sent estima pels forasters, i ningú camina pel poble sense el coneixement del coronel Dolarhyde (Harrison Ford). Però tot canvia quan el poble és atacat per éssers vinguts de més enllà dels estels. Inesperadament, el foraster es converteix en l'única esperança de salvació per Absolution quan sota la seva bandera reuneixi als vilatans, als homes del coronel i als indis contra l'enemic comú.

Scruff. Somni d'una nit d'estiu

Basant-se en el clàssic de William Shakespeare "El Somni d'una Nit d'Estiu", el gosset Scruff està decidit a evitar que la seva bella núvia Pedigrí sigui aparellada, per obligació, amb un Gran Danès. Així que decidirà escapar-se amb ella i amagar-se en el bosc per així eludir la unió... però desgraciadament quedarà encantat per una màgica flor que apareix només durant la nit més llarga de l'any, la de la revetlla de Sant Joan. D'altra banda, oncle Pablo i tia Nora es preparen per rebre a uns turistes rurals que han vingut a passar la revetlla de Sant Joan de manera tradicional i a conèixer màgiques històries sobre la nit del solstici d'estiu. Però oncle Pablo, incapaç de recordar cap de les històries que li va explicar de petit el seu avi, acaba inventant-se l'existència de la Guineu Blava de Sant Joan...el que acabarà generant més d'un maldecap.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1