Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:14
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Basté estrenarà temporada entrevistant Josep Cuní

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ja l'anomenen "l'home de la casa"
Basté estrenarà temporada entrevistant Josep Cuní
02/09/2011 14:05
Josep Cuní y Jordi Basté
Ja l'anomenen "l'home de la casa". Josep Cuní, que fins al juny passat presentava ‘Els Matins' de TV3, serà el primer entrevistat de la nova temporada de ‘El Món a RAC1'. Amb aquesta informació s'ha presentat Basté davant l'audiència, i amb l'objectiu de mantenir el lideratge que els atorga l'EGM.
‘El Món a RAC1' arrencarà a les 06.00 hores de la matinada i comptarà amb nous col·laboradors, entre ells Toni Soler, Paco Maruhenda, Gemma Galdón i Toni Comín, a més dels habituals Francesc Marc Álvaro, Pilar Rahola, Màrius Carol, Toni Bolaño i Xavier Sala Martín, entre d'altres.

Esports

En la secció d'Esports també hi ha canvis. La incorporació de Dani Senabre com a nou responsable del ‘Tu diras' provocarà que l'anterior presentador i veu dels partits del Barça en l'emissora, Joan María Pou, s'incorpori com a tertulià al programa de la tarda, ‘El primer toc'. També el director adjunt d'El Mundo Deportivo, Miguel Rico, participarà al programa que presenta Raül Llimós.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1