Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla comprén la reticència a la reforma constitucional però la veu "urgent i inevitable"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Carta a la militància a la socialista per "fer pedagogia"
Montilla comprén la reticència a la reforma constitucional però la veu "urgent i inevitable"
01/09/2011 18:24
9montilla-psc
El primer secretari del PSC, José Montilla, ha sortit al pas dels recels que la reforma de la Constitució ha suscitat en una part de la militància socialista i, en una carta dirigida a aquesta, ha justificat la mesura per “necessària, urgent i inevitable”.
Montilla es proposa “fer pedagogia” en contraposició a com s’ha hagut de tramitar la reforma, que sortirà endavant amb els vots de PSOE i PP. És per això que parteix de la base que la “perplexitat i preocupació” a les bases socialistes, i també en alguns dels seus càrrecs, són “comprensibles”.

Ara bé, creu que l’aplicació del sostre de despesa i la seva inclusió a la Constitució “és ara tan necessària com urgent i inevitable”. I és que per Montilla, “la situació excepcional reclama mesures excepcionals. I no podíem esperar. La urgència és tan necessària com la reforma”.

Aquesta argumentació el porta a concloure que, malgrat que el procediment ha pogut ser “sobtat i accelerat”, la resposta havia de ser “ara, , no d’aquí uns mesos”. “Si fem la reforma de la Constitució però mantenim la incògnita de la ratificació en referèndum, la desconfiança tornarà, els tipus d’interès del deute pujaran i les conseqüències poden ser catastròfiques”, sentencia.
antonio
02/09/2011
sl menos, este ha dado una explicacion, pero el gili del ZP ni eso. Pues a mi me queda la sesnacion de cuando lo de la OTAN y Felipe dijo aquello de que el corazón le decia una cosa y la cabeza otra; pues asi estamso, lo que sucede es que ya son demasiadas decisiones tomadas con "la cabeza" y éste ZP no se quiere explicar
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1