Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:20
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

PREGUNTANT, QUE ÉS GERUNDI

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
PREGUNTANT, QUE ÉS GERUNDI
Andrés Madrid
02/09/2011 12:30
No hi ha com la calor de l'amor en un bar, deia Gabinete. Sabedor que allí es couen, a més d'unes estupendes mandonguilles, les opinions de les gents del comú, aprofito l'ocasió per preguntar al personal circumdant la seva opinió sobre la dieta que Cospedal ha receptat a la comunitat que presideix i on habito.

De totes les opinions rebudes, em quedo amb la del forner que, apurant el cafè matiner, posa sobre la taula aquesta asserció: Si jo reparteixo el pa en un Rolls, no millora el meu negoci, doncs això és el que han fet fins ara.

No li falta raó al company de barra i no cal anar-se molt lluny per comprovar la veritat de la sentència. El Centre Mèdic, que tinc proper i que visito regularment, manca d'un aparell de rajos entre moltes altres coses veritablement necessàries per a un bon diagnòstic que, a més, evitaria trasllats innecessaris a la capital, però disposa de diversos televisors d'última generació desparramats pels passadissos que emeten, constantment, un video que canta les excel·lències del sistema sanitari. O sigui, reparteixen pa amb un Rolls.

Com no trobo la utilitat de tal dispendi audiovisual, inútil fins a per entretenir als pacients, solament em queda recordar el lema familiar: "Quan no entenguis alguna cosa, és que algú es porta el deu per cent".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1