Divendres, 2 de setembre de 2011 | 16:21
Vostè es troba a: Inici > Política >

Toni Cantó vol liderar UPyD per València

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'actor anuncia a 'twitter' que es presenta a les primàries
Toni Cantó vol liderar UPyD per València
01/09/2011 14:20
Toni Cantó i Rosa Deu UPyD
EP.- L'actor Toni Cantó ha anunciat aquest dijous a Twitter que es presentarà a les primàries d'Unió, Progrés i Democràcia (UPyD) per liderar la llista de la formació per València a les eleccions generals del proper 20 de novembre.
Cantó, lligat a UPyD des del seu naixement, ha aprofitat el seu perfil a 'twitter' per anunciar a tots els seus seguidors la seva intenció de concórrer a les eleccions internes del partit liderat per Rosa Díez per ser el 'número 1' de la candidatura valenciana.

"Anuncio que em presento a les primàries del meu partit, UPyD, per encapçalar la llista al Congrés dels Diputats per la meva ciutat, València", ha desvetllat a la xarxa social aquest matí abans de confessar que "és una gran aventura" amb la qual està "molt motivat".

A més de recolzar públicament a UPyD en molts dels seus actes, Toni Cantó ja va tenir oportunitat de tancar la llista a la Comunitat de Madrid en els últims comicis autonòmics del passat 22 de maig. Ara, amb aquest pas, pretén donar el salt a la primera línia de l'activitat política i barallar per un escó al Congrés dels Diputats.

Comença el termini de candidatures

Precisament aquest dijous UPyD obre el termini d'inscripció a les primàries per triar als candidats del 20N, a les quals es pot presentar qualsevol afiliat, sense necessitat d'avals ni cap altre pas previ.

La denominada 'formació magenta' té establert en els seus estatuts interns l'obligació de convocar eleccions primàries per a tots els processos electorals als quals decideixi concórrer. En aquest cas, els militants tindran oportunitat de triar a la persona que encapçalarà la llista electoral de la seva província i, a més, votar pel número 1 de la candidatura de Madrid, ja que el triat serà el candidat del partit a la Presidència del Govern.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1