Diumenge, 4 de setembre de 2011 | 15:26
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Aguantarà House a Steve Urkel?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Torna la sèrie amb un nou i sonat fitxatge
Aguantarà House a Steve Urkel?
01/09/2011 12:19
Steve urkel9
EuropaPress.- El metge més irreverent de la televisió ja ha fixat la seva data de tornada. House torna i ho farà molt ben acompanyat. Jaleel White, conegut per donar vida en la seva joventut al maldestre Steve Urkel a Coses de Casa, serà el company de cel·la d'Hugh Laurie. Es faran amics?
Si el final de la setena temporada de House D. M. va ser dramàtic, el principi de l'octava promet ser, com a poc, impactant. Després d'encastar el seu cotxe contra la casa de Cuddy, el doctor House acaba a la presó i tenint per company de cel·la a Jaleel White.

Així és com Steve Urkel ha acabat compartint cel·la amb House en un capítol que s'emetrà a Estats Units el proper 3 d'octubre. No solament això. El protagonista de Coses de Casa, ara de 34 anys d'edat, aconsegueix convertir-se en un íntim amic del doctor, segons recull el Huffingtonpost.

A més d'aparèixer en el videoclip de Cry Baby, cançó de Cee-El Green, White ja ha realitzat cameos en altres sèries com The Game, Psych i Boston Legal. En aquests moments, l'actor es troba immers en el rodatge d'una comèdia romàntica que arribarà als cinemes el proper any.

House torna sense Cuddy

La vuitena temporada d'House M. D. serà la primera sense Cuddy. Lisa Edelstein, actriu que fins ara donava vida a la doctora en la popular sèrie, ha abandonat el projecte després de veure's embolicada en una sèrie de fortes discussions amb la producció motivades, principalment, per la falta d'acord respecte al seu salari.

A partir d'ara, els admiradors d'Edelstein podran veure la intèrpret en la sèrie The Good Wife, una aclamada producció de la cadena CBS en la qual la doctora comparteix protagonisme amb els actors Julianna Margulies, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Christine Baranski i Chris Noth.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1