Diumenge, 4 de setembre de 2011 | 15:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy reclama el suport de "tots els espanyols, sense exclusions"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Alerta de la dificutat de la crisi
Rajoy reclama el suport de "tots els espanyols, sense exclusions"
Política 03/09/2011 13:44
El president del PP, Mariano Rajoy, ha reclamat el suport "de tots els espanyols", hagin votat abans o no a la seva formació, per a un projecte polític "sense exclusions", ha dit, "centrat en el programa del canvi". Amb la idea de posar remei a la crisi, ha fet una crida al suport general a les urnes el 20 de novembre, alertant de la dificultat de la crisi i per "créixer i crear ocupació".
rajoycastillo
"El 20-N les urnes decidiran si el canvi s'instal·la definitivament a Espanya", ha proclamat el líder popular en l'acte d'inici de curs que s'ha celebrat, com és tradicional, al Castell de Soutomaior (Pontevedra). En aquest marc, davant uns 2.000 militants, el candidat popular a la Presidència d'Espanya ha demanat "un mandat clar dels espanyols per iniciar una empresa modernitzadora".
Convençut que "la gran i imbatible nació d'Espanya pot sortir de la crisi, encara que serà difícil", Rajoy ha avançat que proposarà un Govern "amb els interessos de tots els espanyols". "Un Govern --ha puntualitzat-- en el qual els quintacolumnistes del terrorisme no facin ús de les institucions amb impunitat". "Aquest és el Govern que vull presidir i ho faré des del diàleg, la centralitat, la moderació i la concòrdia. No volem crispació ni disputes, volem resoldre els problemes reals dels espanyols", ha resumit.
 
Rajoy ha recalcat que l'objectiu principal i únic és superar la crisi, "créixer i crear ocupació".

Primers fruits

Ha afirmat sobre el futur: "Hem fet un gran treball i els fruits han començat a brollar en les eleccions del 22 de maig. Ha passat molt poc temps, però una ona de bon govern i d'austeritat recorre les comunitats autònomes i els governs del Partit Popular".

Rajoy ha insistit en el que, al seu judici, és el model de gestió de la seva organització allà on governa: els serveis públics essencials són intocables, però s'estalviarà en tot el que sigui "despesa supèrflua" i es farà una política econòmica que "generi ingressos".

Aquí, ha remarcat, està "la diferència amb els qui creuen que el dèficit s'atalla augmentant impostos i amb retallades socials".

El líder del PP no ha citat en cap moment ni al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ni al candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, però no ha omès crítiques a la gestió del PSOE, als "seus canvis constants de criteri i a les seves improvisacions".

Ha afegit que "ja no serveix lamentar-se", ja que "conforme s'apropen les eleccions aquesta gestió i aquest Govern passen afortunada i gradualment a formar part del passat".

"És un llegat -ha postil·lat- que ha de servir de recordatori del que mai cal fer. Si alguna cosa cal agrair a aquest Govern, és que tots els que ens presentem als eleccions sabem què és el que no cal fer a l'hora de governar un país".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1