Diumenge, 4 de setembre de 2011 | 15:06
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rubalcaba inicia a Sevilla una visita preelectoral a Andalusia

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A partir del dijous i durant tot el mes
Rubalcaba inicia a Sevilla una visita preelectoral a Andalusia
Política 04/09/2011 12:28
Territori socialista per excel·lència, ara en perill, Andalusia és un dels pilars del candidat Alfredo Pérez Rubalcaba per plantar batalla a Rajoy i el PP en les eleccions generals del 20 de novembre. Per aquest motiu, Rubalcaba iniciï a partir del dijous a Sevilla una ronda de visites a totes les províncies andaluses per difondre el seu programa i buscar un acostament dels votants, que es considera determinant en el PSOE.
rubsevilla
Durant la seva estada el dijous a Sevilla, Rubalcaba presentarà la intervenció del president de la Junta d'Andalusia i secretari general del PSOE-A, José Antonio Griñán, davant el 'Fórum Europa. Tribuna Andalusia'. A la tarda, mantindrà una trobada amb militants del partit, algo que també farà l'endemà, divendres 9, a Granada.

No es descarta a més que Rubalcaba també desenvolupi visites a centres de referència en matèria de tecnologia, innovació i investigació biomèdica a Sevilla i Granada, ja que són àmbits pels quals sent un gran interès i en els quals Andalusia s'ha situat a l'avantguarda a Espanya, segons les fonts socialistes.

"Andalusia tindrà un paper actiu i important no solament en la campanya, sinó també en el compromís de les propostes que Rubalcaba oferirà als espanyols", expliquen des del PSOE. Des del partit recalquen que "moltes" de les propostes de l'exministre d'Interior a nivell nacional "seran apostes polítiques a Andalusia i apostes polítiques del president de la Junta, José Antonio Griñán".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1