Dimecres, 7 de setembre de 2011 | 15:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

García Albiol declara, Camacho l'acompanya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'edil de Badalona, al jutjat pels pamflets contra els romanesos
García Albiol declara, Camacho l'acompanya
07/09/2011 08:49
camacho-albiol
L'alcalde de la Badalona, Xavier García Albiol (PP), declara com imputat davant el Jutjat d'Instrucció número 2 de Badalona pels pamflets que vinculaven inseguretat i immigració i en els que apareixia una fotografia amb el lema 'No volem romanesos'.
La readmissió a tràmit de la querella per part de l'Audiència de Barcelona es va produir al maig, després que estimés el recurs presentat per SOS Racisme de Catalunya i la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGC).

En l'auto, l'Audiència argumentava que les expressions proferides per Albiol "atempten contra la fama i l'honor dels gitanos romanesos que han vingut a aquest país, per això està justificat l'admetre a tràmit la querella".

L'Audiència va considerar que es tracta de ponderar entre els drets fonamentals en conflicte, ja que "el dret a l'honor pot quedar limitat pel dret a la llibertat d'expressió, quan es tracta del programa d'un partit polític que accedeix a unes eleccions democràtiques".

Està previst que la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, acudeixi a recolzar a l'alcalde de Badalona, que farà una declaració als mitjans a la sortida del jutjat.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1