Dimecres, 7 de setembre de 2011 | 15:05
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Mahou-San Miguel investiga envasos 'intel·ligents'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Etiquetes que detecten contaminants en la cervesa
Mahou-San Miguel investiga envasos 'intel·ligents'
07/09/2011 13:31
9botellín de Mahou
EP.- Mahou-San Miguel lidera un projecte d'investigació sobre la creació d'etiquetes i envasos 'intel·ligents', que se centra en el desenvolupament d'etiquetes que detectin la presència de contaminants durant el procés d'envasament i d'envasos actius que alliberin en el temps elements antioxidants i antimicrobians per augmentar la vida útil dels aliments.
Segons detalla la cervecera en un comunicat, l'objecte fonamental del projecte és la creació de "polímers d'empremta molecular" que neutralitzin aquells elements que causen la deterioració dels aliments i les begudes.

En concret, s'està treballant en diversos prototips adaptats a les diferents característiques de cada tipus d'aliment: carn, peix, làctics i cervesa.

En el projecte, que forma part del Pla Nacional d'Investigació Científica, Desenvolupament i Investigació Tecnològica 2008-2011 del Ministeri de Ciència i Innovació, Mahou-San Miguel col·labora amb altres empreses i institucions.

Mahou-San Miguel considera la R+D+i un "eix estratègic", en el marc del seu objectiu de "continuar potenciant la comercialització de les seves marques com a símbol d'innovació, qualitat i com a font que genera riquesa per a l'entorn".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1