Dimecres, 7 de setembre de 2011 | 15:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas, bel·ligerant: “L’Estat espanyol fa segles que toca els nassos amb el català"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El President acusa a Espanya, i no al TSJC o a les famílies demandants
Mas, bel·ligerant: “L’Estat espanyol fa segles que toca els nassos amb el català"
07/09/2011 12:08
9mes a rac1
El President de la Generalitat, Artur Mas, s’ha mostrat molt bel•ligerant amb el conflicte de la immersió lingüística, i no ha apuntat les seves tintes contra el TSJC ni contra les tres famílies catalanes que van presentar les demandes contra el sistema escolar, sinó contra l’Estat espanyol.
“L’estat espanyol fa segles que toca els nassos amb el català. Els grans poders espanyols ja saben que el català configura la nostra identitat col•lectiva", ha assegurat Mas en una entrevista a RAC1, mostrant la seva versió més agra amb Espanya.

“Qui toca els nassos amb el castellà a Espanya? Qui toca els nassos amb el francès a França? Ningú”, ha assegurat Mas, qui ha advertit que “si es traspassa la línia vermella ens defensarem”. Això sí, ha dit que “no vull parlar d'insubmissió, perquè el marc jurídic vigent en aquest moment, la LEC, empara el que estem fent”.

"El català necessita una protecció i una discriminació positiva, sobretot per l'onada d'immigració dels últims", ha sentenciat.

Noves mesures al Debat de Política General

Respecte a la sortida de la crisi, Mas ha anunciat noves mesures que es coneixeran durant el proper Debat de Política General.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1