ACN | Actualitzat el 07/09/2011 a les 11:56h

Camacho dóna suport a Albiol

El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, reparteixen el polèmic díptic que vinculava immigració i delinqüència l'abril del 2010. Foto: acn

La presidenta del PPC Alícia Sánchez-Camacho ha acompanyat als jutjats l'alcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol que aquest dimecres declara com a imputat en un presumpte delicte d'odi i discriminació racial.

L'abril del 2010 Garcia Albiol va repartir uns díptics on s'associava immigració i delinqüència. Sánchez-Camacho diu que el partit li dóna "ple suport" i acusa SOS Racisme i l'anterior Govern de la Generalitat "d'assetjar Xavier Garcia Albiol amb una denúncia política". La presidenta del PPC assegura que aquestes denúncies "no callaran ni silenciaran" el Partit Popular en la defensa d'una immigració "legal i ordenada".

Xavier Garcia Albiol continua defensant que els romanesos d'ètnia gitana generen "una part important" de la inseguretat a Badalona. Avui ha reafirmat els seus arguments als Jutjats. L'alcalde considera una "tremenda injustícia" que aquesta denúncia intenti "silenciar milers de veïns que ho estan passant malament".

COMENTARIS

+1
-0
UN ALTRE ERROR DEL PP
Anònim, 07/09/2011 a les 19:26
Sr. alcalde Albiol. L'unic error de la vostra campanya per arribar a l'alaldia de Badalona fou responsabilitzar "ELS RUMANOS" de la inseguretat i l'incivisme que es viu a la ciutat. Assenyalant la immigració com a causa i efectes de la greu CRISI ECONOMICA i acallant els autentics AUTORS. Sense proposar cap mesura contra les veritables causes. Amb el temps ja ho "descobrirem" els badalonins
+2
-0
Ho sap tothom
llevant, 07/09/2011 a les 17:17
La catalanofòbia, l'espanyolisme, els atacs contra Catalunya,l'imperialisme castellà, els recursos al tribunal prostitucional polititzat i caducat,l'herència del franquisme amb figures com Fraga, te un NOM que el sap tothom, PP.
+1
-0
PP deliqüents.
gat escaldat., 07/09/2011 a les 17:07
Els PP es dediquen a crear perills de guerra civil on no n'hi ha, a dividir els ciutadans ben avinguts, són uns criminals, tots a la la presó.

I els seus votants uns enemics de Catalunya.

I molt amics de l'invasor castellà.
+1
-1
sabeu quina es la crua realitat?
opinador de badalona, 07/09/2011 a les 16:51
Tothom pensant en si el jutjat,si el que fan a la Diada els ailla i li treuen la paraula nacional i ningú pensa qui és la persona que el PP ha sabut apropar a ells i que si l´apropen pot vendre a tot CIU i a tots els catalanistes per totes les pallassadetes que han fet els lideres dels partits nacionals?.A veure si esbrineu el nom de qui té catifa a l´Ajuntament per entrar i pot vendre´ns a tots als que lluitem per aquest país.
+3
-2
Penques
Xandri, 07/09/2011 a les 15:55
La inseguretat la generen els immingrants espanyols d'etnia barruda com el miserable Albiol i pocapena de la Camacho
+4
-2
Bot recautxutat
Anònima, 07/09/2011 a les 14:42
Perquè aquest baix nivell, fins i tot en els ben alimentats?
+3
-7
Va en camí...
Anònim, 07/09/2011 a les 14:37
L'Albiol va en camí de ser el millor alcalde de Badalona de l'història. Temps al temps i "ladran, luego cabalgamos".
+3
-3
IDEM
Rural, 07/09/2011 a les 13:45
JUntos y revueltos ,Dios los cria y ellos se juntan,dime con quien andas y te dire quien eres,quien mucho habla mucho hierra.
Es tapen les vergonyes d'un a l'altra
+4
-3
peperus:mala gent
Anònim, 07/09/2011 a les 12:53
Aquest personatge que tant s´omple la boca reïvindicant el dret a la llibertat, és el violent que les emprenia a cops de puny contra els independentistes que -en ús del dret d´expressió- protestaven per la presència del farssant Aznar a les ciutats i pobles catalans.
L´immensa majoria de peperus que conec són hipòcrites, mentiders, violents, farsants, embolicadors, exaltats, sectaris, caragirats, malintencionats, simples, incendiaris, irreflexius, vulgars, xavacans, cridaners, envejosos, pocavergonyes, creguts, buits, falços...
Suposo que hi deu haver alguna digna excepció. Peró no la conec.
+10
-3
hipòcrites
ferran2, 07/09/2011 a les 12:53
I una merda...Son els mateixos del mateix partit que traslladaven els il·legals des de Barajas i Canaries, cap a casa nostra...Hipòcrites.
I ara tenen la cara dura i l'indecència per d'utilitzar-los de la manera més miserable.
+4
-3
El desig inconfès
Saa, 07/09/2011 a les 12:36
Quan aquest oportunista,demagog i mentider demostri que pot arreglar els problemes que va denunciar i que existeixen, me'l començaré a creure.
Per ara l' únic que ha fet és treure tots els senyals de catalanitat existents a Badalona,que és el seu autèntic objectiu,però que amb aquest lema no seria la força més votada a Badalona.
Per cert,la filla del guàrdia civil el que vol fer és callar els que no pensen com ella ni en la llengua que vol que pensin.
+9
-3
Pregunteta per al PP
sabran respondre sense trucar abans a Génova?, 07/09/2011 a les 12:22
Aquesta senyora, tan amant de la "libertad" ella, pot dir-nos en base a què, l'Ajuntament de Torrent (governat pel PP) impedeix l'accés a pàgines web que considera "catalanistes" com la de TV3? Si ja no tenen cap mena de vergonya de mostrar-se com a feixistes que són (i malates d'odi - un cas de psiquiatria - com l'alcaldessa de Torrent), es posen al nivell de les pitjors dictadures, com Corea del Nord. A veure, aquests amants de la llibertat si poden elaborar alguna raó convincent.
+1
-3
Aiii, bestioletesssssss, innocents ellsssss
quina llastimetaaaaa, 07/09/2011 a les 12:19
Quina pena, pobrets. Uiiiii, que ploraré i tot.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: