Dijous, 8 de setembre de 2011 | 16:22
Vostè es troba a: Inici > Política >

El Govern critica que les CCAA utilitzin el dèficit per retallar en educació

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Blanco defensa el treball dels educadors
El Govern critica que les CCAA utilitzin el dèficit per retallar en educació
08/09/2011 14:11
9blanc-portaveu
P. Alegre.- El Govern ha sortit al pas de les retallades que algunes Comunitats Autònomes han anunciat que aplicaran en educació defensant que l'estabilitat pressupostària i l'educació són "compatibles" i ha demanat que no s'utilitzi el dèficit com a excusa.
El Ministre de Foment i portaveu del Govern, José Blanco, ha comparegut en roda de premsa després del Consell de Ministres –avançat al dijous perquè aquest divendres és festiu a Madrid- i ha criticat durament a aquelles comunitats que han anunciat retallades en educació.

El Govern reconeix que "estem en un moment difícil, en temps d'austeritat", però assenyala que "ni les dificultats, ni l'austeritat, ni l'objectiu del dèficit es poden utilitzar com a excusa per aplicar retallades a les aules".

Segons Blanco, "així com per a altres l'educació és una despesa, per al Govern és una obligació" i ha remarcat que l'estabilitat "pressupostària és compatible amb l'educació". A més, ha recordat que invertir en educació sempre es rendible a llarg termini.

Finalment, Blanco ha apuntat sense nomenar a Esperanza Aguirre i altres polítics populars, a defensar als metges i professors, els quals "no es mereixen que se'ls desprestigiï perquè fan un gran treball", segons el Govern espanyol.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1