Dijous, 8 de setembre de 2011 | 16:21
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El nou CEO de Vocento promou canvis de fons en ABC i Punto Radio

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Surten històrics de la casa
El nou CEO de Vocento promou canvis de fons en ABC i Punto Radio
07/09/2011 11:04
9luis-enriquez
El nouvingut Luis Enríquez idea un pla per fer de Vocento una empresa econòmicament viable. El conseller delegat, que es va incorporar al juliol, ha realitzat canvis i ha prescindit de noms il·lustres per a la nova etapa.
El seu objectiu principal és fer pujar els ingressos de l'empresa. Per això, un dels canvis ha afectat a José Luis Hazas, històric responsable de publicitat de Vocento durant anys.

Enríquez també ha prescindit de Rafael Bravo, director general d'ABC, per nomenar a Ana Delgado. Aquesta arriba, com el nou conseller delegat, d'Unidad Editorial.

Els altres dos noms que s'incorporen, i que també supleixen a històrics de la casa, són Ignacio Bernabeu i Iñaki Arechabaleta, que ocuparan sengles direccions generals.

Punto Radio

La intenció d'Enríquez també passa per realitzar canvis a Punto Radio. Tal com informa El Confidencial, els mals resultats de la cadena fan pensar als nous caps en canviar el nom de l'emissora i vincular-la al diari ABC, una marca que es considera més consolidada.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1