Dijous, 8 de setembre de 2011 | 16:24
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Nadal, als organitzadors del US Open: "Només penseu en els diners"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La pluja segueix caient
Nadal, als organitzadors del US Open: "Només penseu en els diners"
08/09/2011 11:56
nadal-usopen
Rafa Nadal ho té clar: "Només penseu en els diners". Així de clar l'hi ho va dir a un dels organitzadors del US Open, Brian Earley, quan el van obligar a jugar quinze minuts amb pluja per tornar a retirar-se per les precipitacions.
I és que Nadal va haver de tornar a la pista per escassos quinze minuts en els que es va demostrar que era perillós per als tennistes seguir jugant amb la pluja que queia. El risc de lesió es multiplica, especialment per a un Nadal que pateix problemes crònics al genoll.

"Estic relliscant tota l'estona. No sé què estàs fent", li havia dit abans al jutge de cadira, Emmanuel Joseph. "És la mateixa història de sempre, només penseu en els diners", li va dir a Earley.

Nadal va liderar poc després una protesta formal, juntament amb Murray i Roddick, per demanar a l'organització que no posi en perill la integritat dels tennistes.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1