Alguns consells comarcals deixen d'oferir gratuïtament aquest servei a causa de la davallada d'ingressos procedents del Govern. Per Xavier Pi i Tania Tapia.
El talonari de vals conté 15 tiquets descompte per un import global de 100 euros a gastar en 206 establiments. Per Marta Lluvich.
La Maria José Mojica i el Josep Belver són una parella que viu a Puigcerdà des de fa 17 anys. Des de en fa 12 regenten un restaurant de cuina casolana a Llívia. El restaurant L’Olla ofereix als seus clients plats tradicionals i de proximitat, elaborats amb productes de mercat i de temporada. Per Cristina Tarrés.
Entre les obres destaquen el frontal dels Apòstols i el retaule de Sant Miquel i Sant Pere. Per Ferran Garcia.
L’Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell ha estat l’impulsor de la revista Interpontes que va sortir a la venta a principis d’any. La revista, que ha estat coeditada per aquesta entitat i per Edicions Salòria de la Seu d'Urgell amb la col·laboració de l'Arxiu, és una publicació en la qual s'hi recullen un total de deu articles sobre diversos àmbits territorials i temàtics de la comarca. Entrevistem al president del l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, Lluís Obiols, i ens explica els detalls d’aquesta publicació. Per Cristina Tarrés.
El Consell Comarcal ha aprovat aquesta mesura al deixar de rebre 46.631 euros de subvenció en dos anys. Per Marta Lluvich.