Registrar-se
Recorda contrasenya

fòrums -> Actualitat

Javier Cárdenas: "Fins i tot l'assignatura de castellà la fan en català"

2177 lectures   129 respostes

 

Sap greu que la notícia provingui de e-notícies, però no l'he trobat enlloc més.... tela amb el fill de puta aquest...  

 

Escolteu l'audio i flipareu

 

 

 

El locutor radiòfonic Javier Cárdenas ha dit en el seu programa Levántate y Cárdenas que la immersió lingüística a Catalunya és un "problema enorme, de veritat". Segons el presentador d'Europa FM, "fora de Barcelona, i les meves nebodes viuen fora de Barcelona però a Catalunya, fins i tot l'assignatura de llengua castellana la fan en català". "És de bojos", ha afegit.

Cárdenas s'ha preguntat "per què si un pare vol que el seu fill sigui educat en castellà i català no pot aconseguir-ho?" I ha indicat que "en anglès si pot fer-ho". "Em sembla indignant que l'Estat estigui per sobre d'un pare que vol que el seu fill sàpiga castellà correctament".

El comunicador ha insistit en què és "una vergonya que cap Govern central hagi tingut els ous, ni el PP amb Aznar que estava agafat pels collons per Convergència, d'afagar i dir que on hi hagi dues llengues oficials, Catalunya, País Basc, Comunitat Valenciana, s'ha de fer a parts iguals".

Càrdenas ha afegit que els pares que han "denunciat la situació els hi han fet la vida impossible". També ha assegurat que a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar volen que "l'única llengua oficial sigui el català".

 

enllaç

2177 lectures   129 respostes

millors comentaris