Divendres, 9 de setembre de 2011 | 15:01
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els incidents del 15-J, a l'Audiència Nacional

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els delictes que s'investiguen estan penats amb presó
Els incidents del 15-J, a l'Audiència Nacional
07/09/2011 13:41
Detingut al Parlament 15-J
El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco ha obert una investigació sobre els incidents que es van produir el passat 15 de juny enfront del Parlament i que van afectar a diversos diputats, als quals un grup de manifestants va increpar i va intentar agredir en alguna ocasió.
En un auto dictat aquest dimecres, el magistrat admet a tràmit la querella presentada pel sindicat ultra Manos Limpias però únicament, tal com va demanar la Fiscalia el dilluns, per perseguir els "actes de força, intimidació o amenaça contra els membres de la Cambra legislativa autonòmica dirigits a impedir l'assistència a les seves sessions i a entorpir la seva labor".

Per a això, ha demanat a la Fiscalia de Barcelona que li enviï els enregistraments sobre els fets d'aquell matí.

El jutge instructor entén que els fets denunciats podrien constituir un delicte contra els Alts Organismes de la Nació, castigat amb entre tres i cinc anys de presó, i rebutja investigar els "incidents contra l'ordre públic", "atemptats" i actes de "resistència o desobediència" que també es van produir i que s'estudien als Jutjats de Barcelona.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1