Divendres, 9 de setembre de 2011 | 14:45
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Fuentes demana perdó

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Dimecres es va discutir en antena amb un catedràtic d'Economia
Fuentes demana perdó
08/09/2011 13:21
manel-9fuentes
El director d’El Matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, ha demanat perdó aquest dijous a l’audiència per l’estira i arronsa que va mantenir en el programa anterior amb el catedràtic d’Economia Vicenç Navarro.
“Ahir no vaig fer bé la meva feina”, ha dit Fuentes en antena. "Un entrevistador ha d'aguantar sempre el tipus li diguin el que li diguin, i ha de deixar que l'entrevistat s'expliqui de manera que els oients entenguin quin és el seu pensament".

"Ahir no vaig estar bé, i després d'una reflexió serena un he de dir que això no tornarà a passar en aquest programa. M'hi comprometo públicament des d'aquest instant", ha afegit.

Fuentes ha recordat que ja va demanar perdó als oients, i que en acabar el programa “ho vaig fer amb el mateix Navarro i ens vam emplaçar a l’estudi”.

Tertulians

Periodista i catedràtic van mantenir en antena una forta discussió quan Navarro li va dir que hi havia “visions” que no estaven representades al programa ni entre els tertualians, en referència a les tesis situades a l’esquerra de l’espectre polític.
Amanda
08/09/2011
M'ha semblat penós. En Fuentes l'ha provocat des del principi, però ja es veia que no era una cosa nova. Per força venia de lluny.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1