Divendres, 9 de setembre de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > RSC >

L'editorial Bosch dona 4 tones d'aliments per a famílies en "situació delicada"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A la Fundació Banc dels Aliments
L'editorial Bosch dona 4 tones d'aliments per a famílies en "situació delicada"
07/09/2011 13:32
Banc dels aliments
EuropaPress.- Els empleats de l'editorial Bosch han donat quatre tones d'aliments a la Fundació Banc dels Aliments per ajudar a les famílies que es troben en una "situació delicada" a causa de la conjuntura econòmica.
En concret, Bosch ha lliurat un total 877 borses de pasta de 5 quilos cadascuna. Segons una de les voluntàries de la fundació, Montse Satué, aquesta iniciativa "els ajudarà en la batalla diària de la lluita contra la fam en un context econòmic dur per a moltes famílies". Així mateix, durant l'acte de lliurament del diploma acreditatiu d'aquesta donació, ha agraït en nom de tots els col·laboradors i voluntaris el gest dels treballadors de l'editorial.

D'altra banda, el màxim responsable de l'editorial Bosch, Albert Ferré, ha assenyalat que "els qui tenen la sort de tenir un lloc de treball, en moments complicats com els quals estem travessant, hem de ser conscients que hem de retornar a la societat parteix del que ens ha donat".

L'origen d'aquesta idea es remunta a l'any 2007, quan els treballadors van decidir recolzar causes solidàries i donar una quantitat simbòlica que es descompta mensualment de les seves nòmines per destinar-la a projectes socials. L'any 2009 es va dur a terme la primera iniciativa solidària a través de l'ONG Diabugu Batapha, que va consistir en la compra de llibres i material informàtic per a la biblioteca de la localitat gambiana del mateix nom.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1