Divendres, 9 de setembre de 2011 | 14:46
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Puyol rep l'alta

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Piqué, única absència en l'entrenament del FC Barcelona
Puyol rep l'alta
09/09/2011 14:15
9Entrenament Puyol
La primera plantilla del FC Barcelona s'ha entrenat aquest divendres per última vegada abans de disputar la tercera jornada de Lliga BBVA en Anoeta davant la Reial Societat -18.00 hores- amb l'única absència del central Gerard Piqué, encara en fase de recuperació de la seva lesió en el bessó esquerre.
En una sessió marcada pel retorn dels lesionats, aquesta vegada només han pujat Iván Balliu i Isaac Cuenca del filial per completar-la. Així, el capità Carles Puyol ha rebut l'alta mèdica tres mesos després i podria tornar a jugar, si bé no és probable, després de fer-ho per última vegada a la final de la Lliga de Campions del 28 de maig.

També Afellay, Maxwell i Adriano han obtingut l'alta mèdica i estan a la disposició del tècnic Josep Guardiola per enfrontar-se als donostiarres, que se'n porta als 20 jugadors que té disponibles. Afellay i Maxwell es van lesionar durant la gira per Estats Units, mentre que Adriano torna a l'equip després de dues setmanes recuperant-se de la lesió que es va fer durant la Supercopa d'Europa.

Només Piqué, que va sofrir un trencament fibrilar del bessó de la cama esquerra en un entrenament, no s'ha pogut entrenar al costat de la resta de companys, sinó que ho ha fet al costat del jugador del filial Marc Muniesa, també recuperant-se de la seva lesió.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1